maanantai 8. huhtikuuta 2013

Juoksutusta ja muita touhuja


Sunnuntaina ei tullut ratsastamisesta mitään. Keli oli kyllä niin karmea. Välillä tuli lunta niin sakeana että hyvä kun hepat erotti tarhasta. Oli välillä loimi ja kun sain pois ne niin johan taas pian tuli lumiräntää.

Tänään otin Diisan puomille ja jatkoin huolellista talvikarvan lähdetystä jota on tehty nyt monena päivänä. Hikiviilaa ja muovisukaa käyttäen. Sitten laitoin juoksutusvermeet ja otettiin käynti, ravi laukka treenejä molempiin suuntiin. Pysätykset ja käännökset liki äänikomennoilla.
Sitten tehtiin väistätystä takaosalla ja peruutuksia. Heppa jo pyysi lupaa tulla luokse ja sai tulla ja sitten käveltiin hiukan ristiin rastiin pihassa, heppa ihan turpatuntumalla minusta. Sen jälkeen olikin hyvä aika kokeilla mitä Diisa tykkää autotallin kumimatosta joka sinne on laitettu ihan heppoja varten jos pitää päästä lämpimään kengittämään tai lääkärin toimimaan. Lahjahan on siellä jo ollut kengityksessä. Diisa käveli minun perässäni mitään kyselemättä, se ei edes katsonut juurikaan ympärilleen vaan seurasi minua :) Käänsin hepan tulosuuntaan ja annoin taskusta leipäpalan. Sitten se vasta hiukan haisteli ympärilleen kun siellä on kaikenlaista tavaraa jotka tosian olin siirtänyt kauemmas turvalliususyistä että matolle tulo ja sen ympäristö on turvallinen jos sattuu säpsähtämään jotakin. Oltiin jokunen minuutti siinä ja heppa oli kyllä niin rento että mitäs me siinä sen enempää, tämä oli ihan helppo nakki sille.

Pesin illalla vielä kaikki harjat, hikiviilan, kaviokoukut kunnolla mäntysuopavedessä kun nyt tulee niin paljon karvaa, hilsettä ja rasvaa harjoihin.

                                                Diisa autotallissa kumimaton päällä rennosti


Ei kommentteja: