keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Jäätölttiä ja maastoilua

Sunnuntaina tallihommien jälkeen lähdettiin ajoissa kohti Nurmijärveä. Noin kolmisen tuntia ajoaikaa. Klaukkalan jäähallissa oli maamme ensimmäiset jäätölttikisat. Lähes kaikki maamme huiput olivat paikalla.

Oli kyllä todella upeaa katseltavaa. Askelajiluokka ja tölttiluokka jossa nuoret ja sennut erikseen.

Päivä oli ihan kymppi. Seura samanhenkinstä ja oli kiva kommentoida kun jostakin jo jotakin pikkusen alkaa tietämään. Kotiin tultua oli kiva mennä rapsuttelemaan sitä omaa kultamussukkaa. Hepoilla oli Lahjan toinen omistaja käynyt antamassa päiväheiniä ja katsomassa muutenkin heppoja.
Maanantai ja tiistai jatkui hepoilla vapaana.
Tänään keskiviikkona mentiin  ratsastamaan. Otettiin pihassa ensin noin parikymmentä minuuttia  työskentelyä. Minä harjoittelin kotiläksynä tullutta etuosakäännöstä ja se menikin kivasti. Heppa oli alkuun varustaessa aika hapan...mutta se osottautui selästä käsin virkeäksi ja tosi säpäkäksi se kuunteli minua tosi hyvin.  Otin tölttiä , ravia ja sitten jopa oikeaan kierrokseen laukkaa! Empä ole tässä pihassa sitä vielä mennytkään kun pari nostoa ehkäpä.
Lähdettiin tekemään reilu 40 minuutin lenkki maastoon. Päästiin takaspäin tullessa menemään reippaampi pätkä. Otin töltin säätelyä ja ravia kun pyysin sain sitä liki heti. Ihan täpinöissä kun oli niin hyvä ratsastus tänään. Huomenna olis tarkoitus uusia tämä.

1 kommentti:

AnnemariKo kirjoitti...

Tuo olisi kyllä ollut näkemisen arvoinen tapahtuma varmasti. :) Hauskaa, että siellä jääkiekkokaukalossa sitä viiletetään hevosilla menemään! :)