sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Ponipainotteinen viikonloppu

                                                                    Nelli ja Muffe     

            Wasaborg's Muffin ja Nelli Hohkuri suorittivat lauantaina Lahdessa shettisten mestaruuskoulukisoissa mahtavat kaksi ohjelmaa kouluradalla. Yhteispisteet kun laskettiin oli aika mennä pokkaamaan pronssia mestaruuskisassa. Mahtava tunne kun ystävän poni pärjäsi näin hienosti. Kyllä kannatti herätä aamuyöllä 3.30.
                                                                        Mitalisti
Paikalla ei ollut kuin yksi varustemyyjä ja sieltä tarttui kotiin tuliaisina punaiset ihanan pehmeät butsit ponitytöille.

Tänään meillä olikin sitten jo perinteeksi muodostunut Canna's ponien kasvattien omistajien kesäpäivä nyyttäritapaaminen ksvattajien luona Eurassa. Päivä vaan hujahti hyvän ruuanmerkeissä ja jutellen pitkälti heppajuttuja ja kaikenlaista muutakin tietysti puhuttiin ja oli mukava nähdä uusiakin kasvoja taas joukossa.  Kaikkien odottama kohokohta laidunkierros lähti lämpöisessä kelissä liikkeelle ja tutkailimme ensin kesätöissä olevaa Samppaa ja hänen naapureitaan ja "naisiaan". kierros jatkui siirtyen vanhempien tammojen laumaan jossa on tämänvuoden varsoja ja lauman herra ja hidalgo. Martin joka on Kertunkin isä.


Kertun äiti ja täyssisko olivat viettämässä päiväsiestaa metsän varjossa. Poneilla on upeat tilat missä kulkea ja valita mieluinen paikka olla.


                                                                 Kertun täyssiskoPerälaitumella olivat vuotiaat ruunapojatkin jotka malttoivat tulla meitä katsomaan keskeltä heinikkoa.

                                                   Komea nuorimies Hocus

                                           Nämä pojat ovat myynnissä Canna's tallilla

                                                               Varsojen kanssa

Viikonloppu on ollut todella antoisa ja mukava. On niin hienoa tavata ihmisiä joita kaikkia yhdistää ainakin yksi asia, elikkä nämä ihanaiset ponit!

Tämän viikon satoa on myös se että saatiin torstaina haettua lähipellolta heinäntuottajalta jolta on nyt parina vuonna heinää otettu niin noin 250 paalia itselle varastoon. Veljeni oli auttamassa hommassa.


Keskiviikkona olimme koiriemme kanssa Porissa Yyterin koira uimarannalla. Olikin mukavaa kun Roope oli ihan ekaa kertaa uimassa ja se oli rohkea ja tykkäsi mennnä monta kertaa uimaan.
Ei kommentteja: