sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Ikaalisten näyttelyt ja muuta puuhailua

                                                                Kerttu ja ruusuke

                                                         IKAALINEN 17.7
                                                        Tuomari Heidi Sihvo
                                                          IIp ja kakkos sija

Arvostelu oli ihan hyvä. Ilmeikäs pää, tiivis syvä runko. Tahdikas käynti ja tahdikas hieman lyhyt ravi. Se ei tosiaan tänään ollut ihan sitä parasta itseään. Kerttu oli aavistuksen hermostuneen oloinen ja säpsyilikin pari kertaa puuskaista tuulta, jota kyllä säpsyili muutama muukin. Poni oli asteen verran kärsimätön ja se taisi tänään nyt näkyä liikkumisessakin. Muuten reissu oli ihan kiva. Ei onneksi yllättänyt sade vaikka lähtiessä oli hyvinkin synkkää. Melko tuulinen oli sää kuitenkin.

                                                                Lämmittelyssä


                                                                  Kaunistautumista

Eilen pestiin ja laitettiin harjaa ja sitä tehdessä oli kyllä tosi hieno tunne itsellä ja siinä itse ainakin huomaan että näyttelyt on paljon muuta juuri kuin vain se itse näyttelypäivä. Siinä on tehtävä paljon taustatyötä vain siihen pieneen hetkeen. Tykkään kyllä siitä taustatyöstä ja sehän on pääasia että se on mielekästä mitä tehdään. Toki aina lähdetään sillä ajatuksella että tehdään parhaamme ja toivotaan sitä ykköstä.  Kyllä tänäkin aamuna alkoi sitten jo jännittää kun lähdettiin matkaan.


                                                                            Hilla


Hillan kanssa oltiin eilen noin 4,5 km lenkillä Tyynen kera. Oli kivaa kun mentiin uusille reiteille Hillalle ja se oli niin reippaana menossa. Korvat tötteröllä se meni soratielläkin ensimmäisenä. Autoja tuli muutama edestäpäin ja takaa. Ne ei aiheuttaneet mitään huolestumista. Samoin ruohonleikkurit ja haukkuvat koirat pihoissa. Onneksi meillä tottuu kotona ääniin ja koiriin.

                                                                     Talli

Nyt kun miehellä on lomaa hän on maalaillut aina kelin salliessa ja aloitti tallirakennuksesta. Tallin isot ovet on vielä maalaamatta ja samoin metalliset karmit. Talliin tehdään nyt sisälle väliseinä joka jakaa isomman tilan minun hevostarvikkeilleni ja hänen kaikille remppa kamoilleen kun hän hitsaa yms. muuta puuhailee omalla puolellaan. Saan kauan kaipaamaani seinätilaa koukuille yms. nyt sitten. Vasta harkot on lattiassa ja runkoa laitettu alkuun. Talomme maalaus on myös aloitettu joten hommia tässä piisaa ponien näyttämisen ohellakin taas tuolle miehelle. Kesälaitumella olevat hepat lähtevät alkavalla viikolla täältä kotiinsa. Tyyne jää jatkamaan omiemme kanssa.

                                                             väliseinän harkot


                                                                 Kalusto

Käytiin eilen hakemassa ihan samalta kylältä myynnissä olleet käytetyt puutarhakalusteet. Pöytä ja kolme kevyttä tuolia pehmusteineen. Saan niistä omalle puolelleni sitten talliin kivan pienen vaikkapa kahvittelupöydän kun sitten voi tallikahvitkin maistua sisällä joskus. Meinaan alkaa trimmata  koiratkin siellä kun ainahan siitä aika lailla tulee sitä karvaa kun noita haukkuja trimmailee.
                                            


                                                                          Hilla

Hillan kanssa touhuttiin kentällä ja pihassa torstaina ja otin kuvia kun neito poseerasi niin mielellään.
                                         Video tähän loppuun, hiukan latinotunnelmissa oltiin!
Ei kommentteja: