maanantai 30. marraskuuta 2015

Kuvahaaste

Saatiin kuvahaaste jo jokin aika sitten Pienten ponien elämää blogin pitäjältä. Vastaillaan nyt sateisena kuraisena maanantai päivänä tähän viimein.

Tässä kuvahaasteessa täytyy siis...

  1. valita neljä kuvaa, jotka vastaavat mielestäsi parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen sekä tietysti todellisuus, se kun tuppaa unohtumaan välillä kun poneja katselee vaaleanpunaisten lasien takaa ;-)
  2. neljän kuvan jälkeen valitse vielä yksi vapaavalintainen kuva, sekä siihen parhaiten kuvaava sana
  3. haasta mukaan viisi bloggaajaa, joilla on oma poni tai hevonen! 
Jätän haastamatta ketään tähän koska aika monela näyttää olleen tämäkin haaste jo.


                 
Luottamus, Tämä hetki kun ensimmäinen varsa syntyi meillä  2014 ja sain olla mukana sen avustamisessa maailmaan eli tamma luotti minuun ja apuuni tässä asiassa. Hieno kokemus joka ei unohdu koskaan.


 Onnistuminen, niitä on onneksi monia joista voisi kertoa, tässä yksi joka on jäänyt mieleen myös. Tammikuussa 2014 ratsastin Diisalla ensimmäisiä kertoja kuolaimettomilla ja heppa toimii todella hyvin.







Epäonnistuminen, tähän oli vaikeampi löytää kuvaa ja toisaaltahan se on hyvä se ettei niitä epäonnistumisia ole liian kanssa. Valitsin kuvan missä Diisa sirottelee Kertun päälle kuin tahallaan ruohoa ettei kaunokaista kuvata. Kerttu kun on ollut ehdoton linssilude tänä vuonna!




Todellisuus, se on useimmiten sitä arkista eikä aina paista aurinko ja laula linnut. On pimeää, kuraista ja saat seisoskella tuolla ulkona ja seurata kun hepat syö ruokiaan omista kupeista joita vahdin olemalla siinä läsnä. Aamulla ensimmäisenä hepat ja illalla viimeisenä...sitähän on todellisuus.
Ihania nämä on kaikesta huolimatta.





Oma valintainen sana ja se on ehdottomasti sinnikkyys, niin tämä pieni poni Kerttu joka sinnikkäästi opetteli vanhemman perässä hyppäämään ja hienosti hyppääkin antoi itsellenikin hyvin tsemppiä kun jalkani oli kipeä ja sitä piti sitkeästi kuntouttaa niin sinnikkyyttä sekin vaati että kuntoon saa ja se operaatio jatkuu vielä vaan ja toivottavasti poninkin sitkeys riittää tuleviin koitoksiin.

1 kommentti:

Ponitäti kirjoitti...

Kivoja kuvia! Kaunis tuo tähtipää varsa! :)