sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Loimaa 31.10 2015Aamulla suunnattiin aikaisin kohti Loimaata ja siellä Loimihaan hevoskeskusta. Sehetlanninponien tämän vuoden viimeiset rotunäyttelyt ja samlla hauskat halloween pukukarkelot. Tuomarina Johanna Vaurio-Teräväinen

Raisa esitti Kertun hienosti ja Kerttu liikkui tapansa mukaan nätisti. Luokkaan oli ilmoittautuneita seitsemän tammaa mutta yksi oli jäänyt pois.


                                       
                                                                 Kerttu neljäntenä

Kerttu sai kakkosen ja oli ryhmässä neljäs. Tuomari on tiukka ja aivan oikeutetusti tänään oli ehdottomasti varsinkin voittaja minunkin silmään huomiota herättävä tähtiponi!

Kerttu sai hyvän arvostelun jossa kehuttiin hyvää tyyppiä, hyvää ravia, hyvää luustoa. Edestä liike ahdasta ja hieman lyhyestä kaulasta oli mainintaa ja nämä ovatkin varmaan nyt kasvupyrähdyksen aikaansaannoksia. Kerttu otti kasvupyrähdyksen loppu kesällä ja on varmasti siitä johtuen nyt pikemminkin eriparinen honkkeli teini ja liikkeisiin varmasti vaikuttaa tämä nopea kasvu. Kasvattajan kanssa juteltiin aiheesta ja sehän on ihan normaalia näillä kasvavilla varsoilla että tulee hetkiä kun ei vaan ole sellaisessa sopivassa ajassa että toimisi ja näyttäisi niin kovin hyvältä.
Meillähän on ollut niin loistava kesä tämän ponin kanssa muuten että pakko on todellakin kasvuvaiheeseen laittaa tämä saatu kakkonen nyt. Hieno on poni ja sen kanssa on niin mahtavaa lähteä minne vaan. Sille kun tuntuu sopivan lähes kaikki niin tyynesti. Harrastuksesta tekee mainion juuri se että se on kohtuu stressitöntä ja saa tavata samanhenkisisä ihmisiä ja katsella nättejä poneja!
Palkinnot on sitten se suola ja sokeri tässä touhussa.                                             
                                               Näyttelyn aattona kaunistaudutaan

                                                     
                                                                  Raisa ja Kerttu


         
                                           Juniorhandler kisassa oli Canna's poni edustus.

Kotiin kun eilen tultiin oli Peppi varsa vastaanottamassa kimeästi hirnuen Kerttua ja neitohan meni piehtaroimaan lähes välittömästi ja kuorrutti häntänsä neulasilla. Olisikohan Kerttukin halunnut ottaa osaa ennemmin pukuluokkiin!

1 kommentti:

Ponitäti kirjoitti...

Saat kuvahaasteen! http://reetuli.blogspot.fi/2015/11/kuvahaaste.html