keskiviikko 14. elokuuta 2013

Rentoa viikkoa menty

Aloitetaan Diisan löysähkön viikon kertaus siitä mihin edellisessä jäätiin. Tiistaina oltiin Anun ja Lahjan kera iltasella ratsastamassa niin kentällä kuin maastossakin ja tehtiin tunti 20 minuuttia pituinen lenkki. Kentällä sain Diisalta tosi kivaa ravia ja heti se oli hyvää kun pyysin. Diisasta olen huomannut että se vaatii melkolailla kentällä alkuveryttelyä jotta siltä saa puhdasta liikettä. Se hakee milloin tasapainoa etupäästään ja millon se enemmän tai vähemmän on toispuolinen. Tähän kaikkeen auttaa hyvä lämmittely ja huolellinen ratsastus heppa avuille.

Keskiviikkona saatiin kuivaheinä pyöröpaali ja aloitettiin sen syöttö totutellen. Ne saavat nyt yöksi kuivaheinää ja aamullakin hieman ennekuin pääsevät laitumelle




                                          Komeita auringonlaskuja on ollut iltaisin


Sunnuntaina oltiin maastoilemassa pitkästä aikaa tuolla kauempana takametsän takaisella pitkällä maastolenkillä jonne emme menneet kuitenkaan ihan loppuun saakka kun totesimme että kyyhkysjahti on alkanut ja sinne ryysi metsämiehiä kyttäspaikoille joita siellä on. Olimme tunnin kuitenkin reissulla. sunnuntaina oli Diisa aamupäivän jo kentällä tunnin Suvin kanssa ja heistä otin taas paljon kuvia.










Maanantaina haettiin puruja hevosille kuivitukseen ja olikin mielenkiintoista kun sadetta on saatu tällä viikolla monta kertaa päivässä kuurottain ja välillä sitä on tullut tosi ankarastikin.
Tiistaina oli taas Suvi ratsastamassa Diisalla kentällä kun itsellä oli kiireinen päivä.

                                                                            Lahja






Ei kommentteja: