perjantai 14. elokuuta 2015

Näyttelyviikko alkoi loistavasti

                                                  Kuva R. Laine

Kerttu oli tiistaina 11.8 Ikaalisissa Hippoksen näyttelyissä. Mieheni ja Merja lähti kuljettamaan Kerttua sinne ja paikalla Marjut esitti Kertun ja tälläkin kertaa erittäin onnistuneesti.
Sivivalkoinen ruusuke saatiin Ip. Kerttu aloitti näin myös tienaamisen heinärahoihinsa jos nyt näin voidaan sanoa kun harrastus on melkoisen kallis. Näyttelyyn ilmoittautuminen ja matkakulut yms...niin aina ollaan ja vahvasti miinuksella. Vaikka kivahan se on että jokunen setelikin joskus tulee kotiinpäin.


Näissä Hippoksen näyttelyissä suoritetaan mittauksen lisäksi arvostelu jossa ei verrata ponia toisiin kilpailijoihin vaan arvostellaan tyypin mukaan. Pisteitä annetaan monesta eri osa-alueesta ja Kerttu sai 9 tyypistä. Tuomari mainitsi vielä että on tyylikäs varsa! Kerttu on takakorkea tällä erää joka nyt on ihan normaaliakin kasvavalle ja se vaikuttaa ponin liikkeeseen. Kaikinpuolin muuten on asiat loistavasti kunhan ikää ja kokoa karttuu.

Tänään on taas puunattu poneja ja huomenna suuntaamme aamuvarhaisella kohti Ypäjää ja kansainvälistä näyttelyä. pitkä ja jännittävä päivä siis edessä.


Ei kommentteja: