torstai 11. helmikuuta 2016

Menneen talven lumia...

                              
                                                                  Diisa markkinaponina

Me olimme Porissa kirpputorin laskiaistapahtumassa lapsia ja vähän vanhempiakin ilahduttamassa viime sunnuntaina. Keli oli tosi harmittava. Liukas ja sumuinen. Kuitenkin oli paikalla melko lailla lapsia ja he pääsivät silittämään Diisaa ja syöttääkin saivat porkkanakiekkoja. Olimme melkein kolme tuntia paikalla. Hyvää harjoitusta huhtikuun taidemuseo tapahtumaan. Diisalla oli etusissa nastabootsit jotka piti hyvin.


                        
                                                         Kertulle ja Hillalle tuli paketti

Viljar.shopista tilasin tosiaaan 95cm ja 105cm  villaloimet, riimun joka sopii Kertulle  sekä omppukuolaimen joka on d-renkailla ja hieman kaareva. Loimia onkin jo käytetty kun on ollut niin märkää, vettä kun on sadellut liki päivät pääksytysten.

                                  
                                                    Pikku Hilla kuivattelee pahnoilla


                                               
                                                                      Kerttu mannekiinina

Tänään kävi Canna's ponien kasvattaja Seija meillä ja katsastettiin tyttöjen kasvutilanne ja muutenkin hetki niiden kanssa pihalla ja sitten vietettiin kahvittelutuokio ja hoidettiin rästi paperihommat pois alta ja juteltiin tietysti mistäpä muusta kun tulevan kesän tapahtumista ja poneista muutenkin.
Mennään porukalla tämän kuun.20 päivä maneesille juoksuttamaan kujaan poneja laatuponikisoja silmällä pitäen. Kerttu pääsee maneesiin hyppäämään ensimmäisen kerran ja niin että on apujoukkoja niin kujaan mentäessä että kiinni ottamisessa.


                                              Hilla lumikylpemässä kun vielä oli lunta                    
                              Hillan kauppaan kuuluva loimi kasvattajanimellä brodeerattuna.

Poneista lähtee jo pitkää karvaa, valo on lisääntynyt sen verran että ponit ovat päättäneet aloittaa karvalähdön. Olenkin jo muutamana päivänä  käyttänyt poneihin metallikarstaa.                                                               Hillan varsakarvaaEnsi kesääkin on meillä jo mietitty ja ylimääräiselle, itselle tarpeettomalle laitumelle on tulossa 3-4 hevosta pariksi kuukaudeksi laiduntamaan. Ehkä me saadaan oman lauman jatkeeksi viime kesäisen tuttumme Tyynen tänne pitämään omat nuorikot kurissa.

                   
                                                                 Kesälaidunta

                                             Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!1 kommentti:

RH kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää teillekin!