maanantai 25. tammikuuta 2016

Kuulumisia
Hepat on olleet millon kuuraisia, lumisia ja nyt parina päivänä märkäkarvaisia. Kelit on vaihdelleet nyt - 25 tämänpäivän liki yhden asteen pakkaseen ja taivaalta tullut ihan vesitihkua.
Lunta on vielä kyllä maassa.
Pertta selvisi operaatiosta hyvin. Ensimmäiset pari päivää olivat tietenkin koiralle ne hankalimmat. Kipulääke ja antibiotit helpottivat. Yli 25 hakasta poistettiin viime perjantaina ja kuultiin patologin lausunto jossa todettiin että molemmat kasvaimet olivat onneksi hyvänlaatuisia. Koira on iloinen pirteä oma itsensä nyt. Kauluria ei ole enään pidetty lauantain jälkeen kun hakasten reijät menivät umpeen.

                                       
                                          Diisa jääripsineen yli 24 asteen pakkasellaDiisaa  ja minua tulee tapaamaan tällä viikolla museo amanuenssi ja sovimme tarkemmin sellaisesta aiheesta kun Diisa pääsee lasten taidepajalle Porin taidemuseoon piirustusmalliksi ja lasten taputeltavaksi huhtikuussa. Menemme käymään erään porilaisen uuden kirpputorinkin laskiaistapahtumassa ihan vaan olemalla paikalla lasten ilona. 7.2.


                                    
                                                                  Hilla ja Kerttu


                                                                         Kerttu

              
                Tänään oltiin juoksentelemassa isolla laitumella ja hauskaahan poneilla oli!2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Voi suloista Diisaa huurrepuvussaan. :)

Saara kirjoitti...

Löysin tämän blogin satuloita googlatessani. Kirjoitit 2014 hankkineesi Bagari Levity satulan. Mitä oot tykännyt siitä? Onko suorempasn vai kaarevampasn selkään sopiva? Meillä joka satula kinnaa lavasta niin kiinnostuin tuosta. :)