maanantai 7. joulukuuta 2015

Kolme kotona

                           
                                                                          Sintti / Hilla

Tänään paistoi aurinko kun haettiin pikkuinen kotiin. Matka on noin puolentunnin kestoinen joten pienen ei tarvinnut pitkään olla ensimmäisellä matkallaan.

Hilla katseli uteliaasti heti ympärilleen kun tuli lastaussillalle. Se hirnahti ja sai Diisalta vastauksen.


Vietiin tarhaan ja päästin heti tutustumaan uuteen laumaansa. Molemmat tytöt tuli heti tutustumaan muta olivat kyllä nätisti. Hilla oli ihan rauhallinen ja haisteli Diisaa varsinkin rohkeasti takaisin.Parikymmentä minuuttia Sintti viiletti pitkin tarhaa ja sai välillä Kertunkin mukaansa. Se kävi kurkkimassa eri puolilla ja kokeili kuusenrunkoja maistaa ja heinillä se sitten viihtyi  myös.


Iltaruuat meni hiukan keskittymisvaikeuksien takia ohitse. Korkeintaan desilitra rehua maistui. Käytiin tutustumassa pimeällä valaistuun pihattoon ja ja tarjosin vielä vettäkin ämpäristä.

Vien yöksi mutta vasta 23 aikaan pikkuisen pihattokarsinaan koska epäilen ettei ihan vielä pikkuinen uskalla mennä noista oviliuskoistakaan ja kun sisällä on kaksi muuta niin ettei tarvii olla ulkona kun ei ole kuivaa makuupaikkaakaan nyt.Toinen on kumminkin niin pienikin vielä ja tarvii unta enempi  niin uskaltais maata ainakin sen puolesta, ollut niin jännä päiväkin.

Ei kommentteja: