maanantai 21. heinäkuuta 2014

Lomalla vielä vähän

                                                           Roosa  2.5kk

Nyt on lupailtu tämä viikko erityisen helteistä joten päätin että jos ei mitään kummempia tule esim. paarmojen valtava isku niin hepat jatkavat tämän viikon vielä lomaansa 24/7 laiduntaen. Laidun on kyllä hyvin jo syöty mutta sen parempi reuna on edelleen runsaalla heinällä. Tammamamma saa edelleen kahdesti päivässä lisäruokintaa kun imettää varsaa. Diisa aloittelee sitten kuun vaihteessa taas pikkuhiljaa ratsun tehtäväänsä.

                          Kuva vanhempi mutta näkee kuinka Bonnie on saanut jo takaisin massaa.


Tänään suurensin taas Roosan riimua ja se saa kohta Diisan käyttämättömäksi jääneen pony kokoisen riimun itselleen kun vähän vielä kasvaa.

                                                               Varsa vai vasikka?
Roosa on ottanut Diisan kyllä niin toiseksi äidikseen ja viettääkin enemmän aikaa Diisan lähellä kun Bonnien. Roosa osaa jo aika kivasti antaa kaviot katsoa ja taluttaa riimussa. Niitä harjoitellaan aina aika usein kun käyn kolmesti päivässä laitumella tarkastamassa ja ruokkimassa.

Kesään on meillä kuulunut ihan muuten kotinurkissa olemista. Mökillä on käyty savusaunassa ja mansikoita on saanut kerätä ja pakastaa. Mies on lomansa aikana rakentanut minun haaveilemani oman tontin metsäsaunan joka on vielä sisältä vaiheessa ja sen maalauskin harmaalla kuultomaalilla edessäpäin. Koiratkin viihtyvät isolla aidatulla pihalla ja saavat seurailla pihan tapahtumia meidän kanssa.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Jestas, Roosahan on Diisan kokoinen! Hurjaa vauhtia ne vauvat kasvaa...

Elina kirjoitti...

Kiva kuulla teistä! :)

Roosa on kasvanut tosi paljon ja Bonnie on tosiaan saanut kivasti massaa takaisin. Mukavaa kesänjatkoa sinne!