tiistai 13. kesäkuuta 2017

Diisa

                                                                          Diisa toukokuussa

Pitkästä aikaa vähän Diisastakin juttua. Diisa voi hyvin ja meillä lähti kolmas kesä kengättömänä. Talvella on  ne nastalenkkarit tarvittaessa etusissa jos on ihan jäistä. Kaviot voi oikein hyvin ja ovat parantuneet kengättömyyden ansiosta  entisestään.  Muut ratsastavat Diisalla kolmipalalla ja minä joko kuolaimettomana tai kolmipalalla. 
Diisalla käy ratsimassa Iines säännöllisemmin ja aina välillä tulee  joku muukin hiukan  käymään selässä.  Itse teen paljolti maastakäsin töitä hevosen kanssa.Diisa toimii edelleen pikkuponien "äitihahmona" ja on tietysti pienen laumamme ehdoton auktoriteetti ja se fiksu sellainen.  Olen niin tyytyväinen ollut löytämääni toimintaan kesäihottumaisen kanssa. Diisalla on harja, häntä hyvässä kunnossa. Eikä sen lihaskunnossa ole myöskään mitään moittimista.

                                                      13.6 2017 kuvattu, Iines ratsastamassa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla Diisan kuulumisia! :)

Irkku kirjoitti...

On päässyt vallan unohtumaan laittaa Diisan kuulumisia kun näitä pikkuponeja tässä on nyt enemmän koulittu ja niiden kanssa tehty uusia juttuja. Piti tosiaan korjata tämä puutos kun tuli otettua hetkeen vähän uusia kuviakin.