sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pienin askelin
Minä palailen pikkuhiljaa näihin heppahommiin. Pitää vaan olla varovainen eikä innostua liikaa. Olen perjantaista asti liikkunut nyt ilman mitään apuvälineitä. Jalka väsyy vielä kovasti ja en pääse sujuvasti vaan pitää ontua ja katsoa tarkkaan mihin astuu. Ruuvit estävät nilkan koukistusta joten kävely ei varmasti tulekkaan ennen ruuvien poistoa olemaan kovin jouheeta. Nyt kuitenkin nautitaan siitä että päsen paremmin mihin haluan, siis hevosten luo.Diisa sai tänään kunnon hoitoa ja huoltoa kun vaihdettiin puhdas ihottumaloimi, harjailin ja rasvailin neitoa samalla. Harja ja häntä selvitettiin kunnolla ja harja ja häntämarto sai kostututshoitoa. Ne on pysyneet vielä ainakin hyvässä kunnossa. Torstaina meillä olikin molemmilla Diisalla ja Kertulla vuolija täällä. Diisa on ollut nyt hieman reilu vuoden kengättömänä.Perjantaina kun mies tuli töistä ja aloittaa lomaansa hän alkoi heti näihin hevoshommiin. Elikkä kenttä saa kolmannen nauhan kun on nyt näitä pieniä poneja tänne tullut. Eli kentän alin nauha nostettiin hieman ylöspäin ja sinne tuli uusi kolmas nauha alemmas.
Hän vielä lanasikin kentän joten nyt kelpaa aloitella treenit. Huomenna olisi tarkoitus alkaa.Itse olin perkaamassa rikkaruohoja kentän reunoilta. Aika hienoa olla taas jalkeilla ja pihalla.

                    
                                                 Se minun maisema omalta tieltäTänään olin iltasella mukana kun johdateltiin hepat laitumelta  tarhan puolelle.Harjailin Kerttua ja poistin vielä jäljellä olevaa varsakarvaa siltä furminaattorilta.


                                                         Bonnie etummaisena tulee


  
                                                                      Kerttu


                        
                                                               Peppi ja Kerttu
                                                           Tyyne ja KerttuEi kommentteja: