tiistai 18. helmikuuta 2014

Tiistain touhut

                                                          kuva ja teksti Ahaso
Upea satula, joka todella antaa hevoselle tilaa liikkua!
Bagarin Levity sopii sekä koulusatulaksi, että islanninhevosille. Muista erottava ominaisuus tässä satulassa on sen erinomainen lapatila, joka mahdollistaa hevosen koko etujalan sekä lavan täysin vapaan liikkumisen.

Tuollainen satula minulle ja Geisilille sitten tilattiin 17" penkillä.

Better Coicelta tuli tänään yrtit joilla suoritan ensin puhdistuskuurin ja sen jälkeen erityisesti kesäihottumaisen oloa helpottamaan tehtyä sekoitusta.
    Aloitellaan rauhallisesti puolella desillä jonka suosituksesta kastelin ja laitoin porkkanan kanssa. Hyvin maistui hepalle ja kuppi nuoltiin puhtaaksi.

Menin tänään kyläilemään tätini luo isoon cityyn ja matkalla käytiin Agrimarketissa hakemassa hepoille multimineraalia ja koiralle kuivamuonaa niin nopea kierros heppatarvike osastolla johti näiden kahden "poikariimun" ostoon kun olivat hyvässä tarjouksessa. Riimujahan minulla on mutta ei niin kovin näitä selkeitä poikien värisiä :) Pitäähän Geisilin saada pari ihan omaa! Sille menee sama cob koko mitä Diisalle ja jopa 11,5cm kuolain eli se on helppo juttu kun menee samat. Loimistakin uskoisin että menee aika hyvin. Ainakin sitten kun on hieman ohentunut ja karva lähtenyt!

Huomenna pääsen katsomaan Geisiliä kun viemme Hannan yhden issikan sinne valmiiksi lauantaisia kisoja varten ja lähden mukaan jostakin kumman syystä sitä nallekarhua katsomaan ;)

Kotiin tultua menin ratsimaan Diisan. Kenttä oli aika märkä ja teinkin yhteen sivuun ratsastuksen jälkeen hiukan ojaa kun salaojat on kuitenkin jäässä eivätkä oikein taida toimia, etei vesilammikot jäätyisi sitten tehden kenttää liukkaaksi perjantaisille valmennuksille. Tehtiin noin kolmisen varttia ja heppa oli jotenkin hieman jähmeä liikkumaan. Käynnin sain kyllä kohtuudella pidettyä reippaana mutta piti sitä kyllä muistutella. Töltti lähti nihkeästi mutta pysyi ihan hyvänä joskin tuntui että ne jalat painoivat tonnin. ravi tuntui tänään ihan kohtuulliselta. Otin peruutukset jotka olivat vähän taas niin ja näin. Eli ei mikään paras treeni ollut tämä. Kävelin loppuun aika paljon ja heppa sai mennä pitkänä.
                               



Ei kommentteja: