lauantai 24. marraskuuta 2012

Nihkeä maasto





Diisa tutustui turpatuntumalla meidän traktoriin kun se oli keskellä pihaa kun hain neitosen tarhasta maastoreissua varten. Otettiin pieni siedätystuokio ja kierrettiin traktori ympäri miltei kylki hipoen ja sitten namia sai syödä traktorin takapainon päältä.

Kun olin päässyt pari sataa metriä kotoa Diisan kanssa alkoi tulla oikein hienoa tihkua. Meinasin jo kääntyä takaisin ja viimein laittaa ne sadechapsit mutta en kääntynyt sittenkään vaan jatkoimme matkaa. Tehtiin taas liki kahden tunnin maasto lenkki ja vain mennessä ja yksin kotiinpäin tullessa otettiin hiukan ravia ja hidasta tölttiä. Menin melkein koko maaston muuten pitkillä ohjilla. Oli kivaa jutella ja antaa hevosten mennä, ne kun tuntee reitinkin niin hyvin vaikka mentiinkin päinvastaiseen suuntaan mitä yleensä. Ei näkynyt oikeen ketään missään tämmöisellä ilmallakaan.

Kotiin tultua heppa sai loimen päälleen ja heinät sekä päiväporkkanat.Juteltiin että maanantaina saattaa olla neljä ratsukkoa lähdössä pitemmälle maastolle joten me ollaan sitten viides ratsukko kun mukaan mennään tottakai kun pääsen meneen päivällä. Porukassa on kaksi minulle ennen tuntematonta ratsukkoa.

Ei kommentteja: